Menu Sluiten

Overzicht Imageprograf Printers

Repro Zaman is al meer dan 35 jaar de specialist in alles wat met grootformaat te maken heeft. Wij bieden geavanceerde totaaloplossingen voor grootformaat printen, vouwen, snijden, kopiëren en scannen.

00513070051307

More info

tags: Advies Imageprograf Printers – Grootformaat Printen – Grootformaat Printers – Imageprograf Printers – Large Format Printen – 

Wenst u meer info over overzicht imageprograf printers kijk dan vlug op https://reprozaman.be | Overzicht Imageprograf Printers

Title: Canon Printers: Een Overzicht van de Imageprograf Printers

Inleiding:
Van alle printers die op dit moment op de markt zijn, is Canon een van de meest gerenommeerde merken in de printindustrie. Hun Imageprograf-lijn biedt een ruime keuze aan printers voor verschillende behoeften, van professionele fotografen tot grafische ontwerpers en technische tekenaars. In deze blog zullen we een overzicht geven van de verschillende modellen in de Imageprograf-serie en hun unieke functies.

H1: De Imageprograf Pro-1000
H2: Hoge kwaliteit prints voor professionele fotografen
H3: Inhoud van de printer

De Imageprograf Pro-1000 is het vlaggenschipmodel van de Imageprograf-serie en is speciaal ontworpen voor professionele fotografen. De printer maakt gebruik van een 12-kleuren LUCIA PRO-inktsysteem, wat resulteert in levensechte kleuren en hoge resolutie prints tot A2-formaat. De Pro-1000 heeft ook een Chroma Optimizer-functie die zorgt voor een gelijkmatige glans en een breed kleurenbereik, waardoor zelfs de meest complexe kleurgradaties nauwkeurig worden weergegeven.

H3: Gebruiksgemak en efficiëntie
De Canon Pro-1000 is niet alleen geschikt voor professionele fotografen, maar is ook zeer gebruiksvriendelijk. De printer is uitgerust met een groot LCD-scherm waarmee je gemakkelijk de status van je prints kunt volgen en instellingen kunt aanpassen. Daarnaast heeft de Pro-1000 een hoge productiviteit dankzij de drie papierlades die verschillende papiersoorten tegelijkertijd kunnen bevatten. Dit bespaart tijd en maakt het mogelijk om snel te schakelen tussen verschillende printtaken.

H2: De Imageprograf Pro-2000
H3: Grootformaat prints voor professionele grafische ontwerpers
H3: UltraChrome Pro-inkttechnologie

Voor grafische ontwerpers en kunstenaars die op zoek zijn naar hoogwaardige, grootformaat prints, is de Imageprograf Pro-2000 de perfecte keuze. Met een maximale printbreedte van 24 inch en een 12-kleuren UltraChrome Pro-inkttechnologie, levert deze printer prints van museumkwaliteit met heldere kleurenen diepe zwarttinten. De Pro-2000 is ook uitgerust met een sub-inkttanksysteem waardoor je inktcilinders individueel kunt vervangen, wat verspilling van inkt voorkomt en kosten bespaart.

H3: Efficiëntie en precisie
De Pro-2000 is niet alleen bekend om zijn hoogwaardige prints, maar ook om zijn efficiëntie en precisie. De ingebouwde kleurendensiteitssensor zorgt voor consistentie in je prints, terwijl de optionele dual roll-eenheid ervoor zorgt dat je gelijktijdig op twee verschillende papiersoorten kunt printen. Dit bespaart tijd en verhoogt de productiviteit, vooral voor grotere printopdrachten.

H2: De Imageprograf Pro-1000S
H3: Snelheid en nauwkeurigheid voor technische tekenaars
H3: 5-kleuren Pigment Reactive inkten

Voor technische tekenaars en architecten die op zoek zijn naar snelheid en nauwkeurigheid, is de Imageprograf Pro-1000S de ideale keuze. Met vijf verschillende kleuren van Pigment Reactive inkt, inclusief grijs, bereikt deze printer prints met hoge resolutie en scherpe details. De Pro-1000S heeft ook een snelle en nauwkeurige uitlijnfunctie, waardoor je verzekerd bent van perfect uitgelijnde prints, zelfs bij grote bestanden.

H3: Handige software en connectiviteit
De Pro-1000S wordt standaard geleverd met handige software zoals PosterArtist Lite, waarmee je eenvoudig posters en banners kunt ontwerpen en printen. Daarnaast biedt deze printer draadloze connectiviteit, zodat je vanaf elk apparaat kunt printen en scannen zonder dat je kabels nodig hebt.

H1: Conclusie
Concluderend kunnen we zeggen dat de Imageprograf-printers van Canon een uitstekende keuze zijn voor professionals in verschillende vakgebieden. Of je nu hoogwaardige foto´s wilt printen, kunstwerken wilt reproduceren of technische tekeningen wilt afdrukken, er is altijd een Imageprograf-model dat aan jouw behoeften voldoet. Met hun geavanceerde technologieën, gebruiksgemak en efficiëntie, blijft Canon een leider in de printindustrie. Bekijk ons aanbod op onze website en ontdek welke Imageprograf-printer het beste bij jou past!


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf
.

Overzicht imageprograf printers

!–StopPubText–>.